agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

La sala de premsa estrena el mur amb el 'top' del futbol femení gracienc

26 Octubre 2020 Redacció
'Teixi', Sílvia, 'Kaky' i Eybis, estrenant el mur 'Teixi', Sílvia, 'Kaky' i Eybis, estrenant el mur Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El club ha estrenat un espai més que merescut per retre honors a la història de gairebé dues dècades de futbol femení dins l’entitat gracienca.

Instants abans del partit amistós entre l’Europa femení i l’Espanyol B al Nou Sardenya, quatre de les cinc jugadores amb més partits van presenciar l’estrena del mur històric que representa el Femení A escapulat. Les primeres jugadores que ocupen aquest espai són Sílvia Osta -encarregada de retirar la tela inaugural del mural-, Sandra Teixidó ‘Teixi’, Vanessa Obis -qui no va poder assistir a l’acte per un compromís esportiu-, Ana Belén Fuertes ‘Kaky’ i Eybis Medina.


201027 mur 1
Sílvia Osta, encarregada de descobrir el mur en honor al futbol femení

 

D’aquesta forma, les primeres cinc jugadores reconegudes a la sala de premsa del club acompanyen als quadre dels jugadors masculins que han vestit més vegades la samarreta de l’Europa i els que han transformat més gols. El club fa així justícia a una secció en creixement i expansió -enguany hi ha un equip femení més federat- i sobre la qual es procura arribar de mica en mica als mateixos nivells de presència, cobertura i ressò que la primera plantilla masculina.

A l’acte íntim -obligat per protocol Covid-19- van assistir, a part de les protagonistes, el president de l’entitat, Víctor Martínez, el gerent, Jordi Vela, l'entrenador del primer equip femení, Fran Güells, la coordinadora dels equips femenins de base, Nany Haces, els directius Ramon Vergés i Antoni Pardo i la consellera Núria Pi del Districte de Gràcia.


201027 mur 2
El mural inicial del futbol femení que, en un futur, s'ampliarà