La primera de la pretemporada

14 Agost 2022 Redacció
Ja és aquí la primera! Ja és aquí la primera! Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El Juvenil A masculí s'ha imposat al Sabadell en l'amistós disputat a terres arlequinades. Els graciencs han guanyat per 1-2.

Pretemporada · Amistós · 14/08/22 · Complex Olimpia · 19 h.

SABADELL 1 - 2 EUROPA

Al tercer partit ha arribat el primer triomf de pretemporada pel conjunt europeista de Divisió d'Honor. Davant el juvenil del Sabadell, els graciencs s'han imposat al segon temps després d'una primera meitat sense gols. A l'Europa li ha costat entrar al partit i s'ha vist superat per un Sabadell que no ha aprofitat les seves ocasions al primer període, en especial només començar, arribant en quatre tocs a la porteria.

A partir d'aquí, l'Europa ha aguantat defensivament malgrat li ha costat sortir amb la pilota jugada. Els arlequinats han gaudit de fins a tres ocasions clares que han perdonat. A la represa, l'Europa ha donat el primer cop als quatre minuts quan una centrada ha estat aprofitada per Amate per ajustat ras al pal del porter i fer el 0-1.

Els graciencs han mostrat una millor versió a la segona meitat i han ampliat l'avantatge en una falta xutada per Pol Salgado que ha picat al pal i que ha caçat al refús Pereira per a fer la segona diana gracienca. Sis minuts més tard, però, Alejandro ha retallat distàncies pels locals. El marcador del partit podria haver estat qualsevol altre al final del matx, donades les ocasions, però al final res ha mogut l'1-2.

SABADELL: Sebastien, Eloi, Èric, Pau, Víctor, Manuel, Aitor, Lucas, Arnau, Àlex i Joaquín... Han completat el partit i la convocatòria: Daniel, Gerard, Jan, Pol, Lluc, Alejandro, Oliver, Denís, Nil, Adrià i Oriol.

EUROPA: Èric Burgos, Curiel, Adrià, Ortigosa, Pol Canillo, Basart, Albiol, De Nadal, Àlex Plaza, Vicenç i Amate... Han completat el partit i la convocatòria: Vera, Vacas, Sascha, Edo, Ramon, Mario, Batu, Willy, Pol Salgado, Pereira i Roda.

GOLS: 0-1 (Amate, 49'); 0-2 (Pereira, 71); 1-2 (Alejandro, 77').