Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

La lesió de David López no és greu

30 Octubre 2015 Àngel Garreta
David López, rebent assistències uns segons abans d'arribar al descans del partit David López, rebent assistències uns segons abans d'arribar al descans del partit Àngel Garreta

A pocs segons d'arribar al descans del partit a Ascó, David López va caure a terra, a la banda, fruit de la topada amb un jugador local, que li va caure al damunt. El futbolista no té cap afectació greu i treballa amb prudència per estar disponible.

Passat el descans del partit, el central escapulat va provar de tornar al terreny de joc però el dolor va impedir-li finalment jugar i Guzman va entrar en el seu lloc abans del xiulet que donava inici a la represa del partit. L'espatlla dreta del defensa de l'Europa li impedia una correcta mobilitat.

Després de fer proves ahir amb el fisioterapeuta Gaizka Garay, es va descartar qualsevol afectació òssia. El futbolista farà avui treballs i moviments de la zona afectada a la piscina i provarà de participar de l'entrenament de la nit. L'evolució dels dos propers dies determinarà si el futbolista podria arribar fins i tot a entrar en la convocatòria del partit contra el Vilafranca d'aquest diumenge a la tarda (18 hores) al Nou Sardenya.