De Gràcia a Grècia: la foto de la teva bandera!

La bandera de l'Europa, al costat de la de Grècia, a la ciutat de Nea Aghialos La bandera de l'Europa, al costat de la de Grècia, a la ciutat de Nea Aghialos Fotis Galousis

El suport al Primer Equip de l'Europa de cara al 'play-off exprés' supera els límits de Gràcia i arriba... fins i tot a Grècia!

La setmana passada el club va fer una crida a penjar la bandera de l'Europa al balcó (bandera que es pot comprar a botiga.ceeuropa.cat ) i la resposta de la gent ha trespassat fronteres. És per això que fem una crida a compartir les vostres fotos de la bandera penjada al balcó o a un punt exterior de casa vostra o del vostre entorn a les xarxes socials del club. Ho podeu fer a Facebook, Twitter i Instagram sempre citant el club ( @ceeuropa ).

A continuació us oferim algunes mostres de banderes ja penjades... fins i tot a la banqueta del Primer Equip a l'estadi!. Animeu-vos, que es noti l'europeisme i l'empenta i escalf de la gent de cara a una oportunitat única de pujar a Segona B!


200618 grecia SLa història de la bandera a Grècia

On està situada la bandera de la portada? La bandera escapulada penja d'un pont-mirador on es veu, al pla, la ciutat de Nea Aghialos amb vistes al fons al golf de Pagasitikos. Qui l'ha penjada allà? Un aficionat internacional de l'Europa, Fotis Galousis, qui fa anys que segueix les evolucions del club gracienc, ha visitat en diferents ocasions el Nou Sardenya i és un gran col·leccionista de material del CE Europa, tant històric com físic.

Com es pot veure, la passió per l'Europa traspassa les fronteres catalanes i tothom vol aportar el seu petit gra de sorra per animar l'equip de cara a aquest proper play-off tan especial i singular.