Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Notícies

El programa 'Marcador Catalunya' de Ràdio Marca Barcelona ha anunciat els jugadors premiats en la XXXa edició del trofeus 'Campió'.
L'Europa i Fernando Galeano separen els seus camins en el nou projecte de l'entitat escapulada de cara al retorn a la Segona RFEF.
El CE Europa i Javi Prats separen els seus camins. El futbolista, que va entrar al club mitjançant l'Escola el 2003, no seguirà al Primer Equip.
Àlex Cano sumarà la seva 15a temporada al club i podrà seguir augmentant les xifres com jugador amb més partits de la història.
El futbolista, que va retornar a Gràcia aquest passat estiu, no seguirà sota les ordres d'Ignasi Senabre el proper curs 2023/2024 a Segona RFEF.
El disseny de la plantilla 23/24 del Primer Equip masculí no comptarà la temporada vinent amb la presència del migcampista Carlos Portero.
El davanter europeista no seguirà dins les files escapulades la propera temporada en el retorn de l'equip a la recent assolida Segona RFEF.
El tècnic que ha comandat el títol de lliga de Tercera RFEF i ascens a Segona RFEF seguirà al capdavant de la banqueta gracienca.
El web del club posa al dia el nombre de partits oficials i gols oficials marcats pels jugadors de l'Europa al llarg de la història.
Només dos jugadors entre els sis principals equips de l'entitat han jugat els 90 minuts de cada encontre de la lliga: Marc Vito i Sergi Basart.