Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Alegre tanca la seva etapa al club

19 Agost 2015 Redacció
El darrer partit oficial d'Alegre, a la Copa Catalunya contra el Júpiter El darrer partit oficial d'Alegre, a la Copa Catalunya contra el Júpiter Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El lateral Albert Alegre ha causat baixa de la primera plantilla de l'Europa per qüestions esportives. El jugador surt de la disciplina del club gracienc després d'haver-hi militat dues temporades, havent jugat dos play-off i proclamant-se campió de Catalunya.

En les dues temporades d'Alegre a l'Europa el jugador ha disputat 32 partits (17 la temporada 2013/2014 i 15 la temporada 2014/2015), acumulant un total de 2.169 minuts en 26 titularitats i sis entrades des de la banqueta. Cadascuna de les temporades ha resultat desafortunadament i involuntàriament accidentada pel futbolista. En la primera es va trencar la tíbia de la cama esquerra el 22 de desembre en un accident domèstic. El curs passat, el jove lateral va congelar la respiració del públic del Nou Sardenya i, via xarxes socials, la de mig futbol català, després de caure inconscient a terra fruit d'una duríssima topada en el partit Europa-Palamós i tement per la seva vida en uns minuts fatídics.

El CE Europa vol desitjar molta sort a Albert Alegre en el seu futur esportiu a la vegada que li dóna les gràcies pel seu comportament, la seva entrega i el seu esforç durant aquestes dues darreres temporades d'èxit.