Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

El canvi de gespa del Nou Sardenya començarà el 25 de juliol

14 Juliol 2022 Redacció
Imatge de la intervenció parcial realitzada a les àrees Imatge de la intervenció parcial realitzada a les àrees Arxiu CE Europa

Les obres per a la substitució total de la gespa del Nou Sardenya arrencaran el dia 25 de juliol i s'estendran fins al dia 5 de setembre.

L'última setmana de juliol arrencarà el canvi de gespa de l'estadi europeista en unes obres que duraran unes sis setmanes (5 de setembre). Un canvi de gespa que afectarà la pretemporada dels principals equips del club, que a partir del mateix 25/07 tornen a l'acció per a preparar la campanya 2022/2023. Aquest és l'ordre de tornada a l'acció pels equips principals:

Primer Equip masculí - 25/07

Primer Equip femení - 27/07

Filial masculí - 22/08

Juvenil A masculí - 25/07

Juvenil A femení - 17/08

Les pretemporades, a l'Àliga

El club ha arribat a un acord per tal que l'Àliga sigui el camp d'entrenament europeista durant la pretemporada. Així doncs, del 25 de juliol fins al 31 d'agost, els equips que arrenquin la pretemporada tindran espai suficient per poder desenvolupar el pla d'exercici previst per a preparar el pròxim exercici. A la vegada, el CE Europa ha sol·licitat disputar la primera jornada de lliga fora de casa en cas que hi hagués qualsevol contratemps en els períodes marcats pel canvi de gespa del Nou Sardenya.

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics