Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

La Junta Directiva anuncia eleccions anticipades en la celebració de l'Assemblea General

01 Desembre 2022 Redacció
La taula de la Junta Directiva durant l'acte d'ahir La taula de la Junta Directiva durant l'acte d'ahir Àngel Garreta

El president del club, Víctor Martínez, va anunciar ahir al vespre l'avançament de les eleccions al final de la present temporada esportiva.

Els Lluïsos de Gràcia van acollir la celebració de l'Assemblea General Ordinària de socis i sòcies del CE Europa que servia per presentar el balanç de la temporada 2021/2022 i el pressupost de la temporada en curs entre d'altres punts de l'ordre del dia. Tot seguit detallem el desenvolupament de l'Assemblea punt per punt però resumim a continuació, a grans trets, els aspectes clau de la mateixa:

- Anunci d'eleccions anticipades el 2023 a la finalització de la present temporada

- Dimissió del directiu Albert Boada per motius professionals

- Aprovació de la liquidació de l'exercici 21/22

- Aprovació del pressupost de l'exercici 22/23

L'acte va començar a les 19:01 hores i va finalitzar a les 22:47 hores. En el seu punt màxim van assistir a l'Assemblea 83 socis del club. Presents a l'acte hi van assistir un delegat de la Federació Catalana de Futbol per a donar fer del bon desenvolupament de l'acte i un representant de GNL Russell Bedford, empresa encarregada de l'auditoria de comptes del club.


Cal fer 'clic' amb el ratolí sobre les pestanyes per desplegar els continguts i resolucions dels punts de l'ordre del dia
19 hores -Benvinguda i Punt 1 - Benvinguda per part del president. En la seva salutació inicial anuncia als presents un canvi en l'ordre del dia. El que havia de ser el punt 6 de l'ordre del dia, la ratificació en el càrrec del directiu Albert Boada, no tindrà lloc en haver presentat la dimissió el citat directiu per motius professionals. Centrats en el punt 1 de l'ordre del dia, s'aproven les actes anteriors de l'Assemblea General Ordinària (45vots a favor i 5 abstencions) i de l'Assemblea General Extraordinària (50 vots a favor i 7 abstencions).
Punt 2  - El vicepresident del club, Ramon Vergés, fa lectura de la memòria social esportiva de la temporada anterior.
Punt 3 - Víctor Martínez, en el seu informe del president, fa un repàs social, econòmic i esportiu. Martínez repassa la trajectòria de l'equip masculí a 2a RFEF, el títol i ascens del femení, el títol i ascens del 'B' masculí, les temporades dels dos màxims juvenils masculí i femení, ascensos i descensos de base, futbol sala i eSports. A nivell econòmic destaca que el club no té deute amb proveïdors ni empleats. Repassa tot seguit els ingressos per patrocini i subvencions i destaca l'augment de socis de la temporada anterior de la qual l'Assemblea fa balanç, destacant que actualment el club el formen 945 socis. Així mateix, destaca la col·laboració amb entitats socials, la campanya 'Diem NO' i la presentació de dues mocions de censura. Com a part final i fruit de la refrexió del moment social del club, Martínez va anunciar la celebració d'eleccions anticipades, al final d'aquesta temporada, per a que els socis i sòcies puguin decidir qui dirigeix el club els següents 4 anys.
Punt 4 - Pren la paraula Ignasi Vinuesa per tractar la liquidació de l'exercici 2021/2022. En primer lloc, però, té un record pel directiu Agustí Tenllado, absent a l'acte per greu malaltia. Per la sala del teatre dels Lluïsos de Gràcia va ressonar una tancada ovació per a Tenllado. Acte seguit, el tresorer Sergi Micolau va explicar el tancament econòmic amb un benefici de 47.107,15€.

En el moment de la votació dels comptes es registra un empat de 34 vots a favor, 34 en contra i 2 abstencions. A petició d'un soci i amb aprovació de més del 20% dels assistents, tal com manen els estatuts del club, es va passar a fer votació secreta. Finalment la liquidació de l'exercici 21/22 va quedar aprovada per 41 vots a favor, 39 en contra i 2 abstencions.

Punt 5 - Seguint amb la part econòmica, els socis van aprovar per 50 vots a favor, 3 en contra i 7 abstencions el pressupost per a l'exercici 2022/2023 després de les explicacions de Sergi Micolau i els dubtes expressats pels socis que hi van intervenir.
Punt 6 - No va tenir lloc aquest punt de l'ordre del dia en haver dimitit el ja exdirectiu Albert Boada.
Punt 7 - En l'informe anual del Síndic del Soci, Javier Guillén, el mateix va fer un resum de les tasques gestionades des de la sindicatura durant la temporada 21/22. Va demanar a la Junta Directiva més transparència als canals del club i diligència en l'entrega de documents i consulta d'articles dels estatuts. Va traslladar la petició d'alguns socis de disposar de seients reservats a tribuna, fet que s'ha començat a aplicar aquesta temporada. Trasllada a l'Assemblea que alguns socis s'han dirigit al Síndic pels següents temes en la passada temporada: Gestió del Camp de l'Àliga, protocol d'actuació per a quotes impagades, moció de censura, drets dels socis i una reclamació de participació no neutral d'un representant de la Comissió de Disciplina Social. En el cas de la moció de censura cal remarcar la participació del Síndic en tots dos intents com a part d'assesorament a les parts.
Punt 8 - En l'informe anual de la Comissió de Control i Transparència, expliquen les seves gestions els membres Ramon Botet i Carlos López. Afirmen haver rebut reclamacions sobre els dos intents de moció de censura. Traslladen als presents que no han tingut cap observació per part del Síndic i valoren la bona feina dels auditors de GNL.
Punt 9 - En l'informe de disciplina social va prendre la paraula el nou president Pol Giménez. Aquest va explicar que no han detectat cap cas de conducta irregular associativa, però que un grup de socis va denunciar un dels membres de la citada comissió, qui va ser recusat.
Punt 10 i posterior finalització de l'acte a les 22:47 hores - En el darrer punt de l'ordre del dia, el torn obert de paraula, cronològicament es van donar les següents intervencions i peticions:

- Un soci es queixa sobre el fet que un membre de la Comissió Social hagués recollit signatures favorables a la Junta Directiva. Li dona resposta el soci afectat afirmant que els estatuts del club no demanen neutralitat.

- Un altre soci li recrimina al mateix membre de la Comissió que és greu afirmar que no es demana neutralitat. El soci afectat es defensa argumentant que no s'està dient en aquesta Assemblea que ell també va rebre insults.

- Un soci demana paraula per fer una defensa de la unió del club i no de la divisió, així com la petició de coherència en la representació dels càrrecs. També demana que cal convidar l'alcaldessa de Barcelona a assistir a un partit.

- Un soci pregunta si el citat membre de la Comissió ha de seguir en el càrrec i si el club veu bé fer servir de part els canals del club. El president dona resposta al primer punt dient que això ho ha de resoldre la Comissió i al segon punt que la Junta Directiva fa servir els canals de club perquè tenen la finalitat de la representació i comunicació de l'entitat.

- Un membre de la Comissió de Control defensa, a instàncies d'un comentari sorgit durant l'Assemblea, que els membres d'aquesta Comissió no estan alineats amb cap ideari favorable a la junta o en contra de la junta.

- El Síndic demana la paraula per a demanar més participació dels socis en les comissions.

- Un soci afectat per les signatures no validades per a la moció de censura demana perquè no es va trucar als socis afectats per a demanar-ne o no l'autenticitat. El president dona com a resposta que això no ho decideix la Junta Directiva sinó la Mesa del Vot de Censura i, com a vot determinant, el del representant de la Federació Catalana de Futbol.

- Un soci surt a defensar les 36 signatures anul·lades de la moció de censura dient que és un número massa elevat per a que totes fossin no vàlides.

- Diversos socis denuncien revisió prèvia de les butlletes abans de ser sotmeses a revisió de la Mesa del Vot de Ceensura. El president defensa que no hi ha hagut manipulació de butlletes.

- Un soci trasllada a la Junta Directiva la seva opinió sobre no escoltar el soci que no pensa com la junta. La junta dona com a resposta que no és així però que la seva opinió és respectable.

- Hi ha diverses intervencions al voltant del tema de les citades signatures de la moció de censura.

- Un soci pregunta que si la Comissió de Control ha afirmat que el dèficit ha augmentat en contra del que ha presentat la Junta Directiva. Un membre de la citada comissió matisa que es referia al fons de maniobra.

- Un soci lamenta que el cas de la gestió del Camp de l'Àliga sigui argumentat per un sector d'altres socis pel fet de tenir a la Junta Directiva un membre dedicat a la política.

 

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics