Notícies

El soci europeista Javier Latorre rep en reconeixement de la seva figura la més alta distinció que s'atorga dins l'esport a l'estat espanyol.
El CE Europa engega la campanya de socis i sòcies 23/24 tot celebrant el doble ascens dels principals equips i amb una proposta de rebaixa de preus.
Cinc de juny de l'any 2023. Avui celebrem el 116 aniversari del Club Esportiu Europa en una temporada plena d'èxits esportius a celebrar.
El CE Europa celebrarà la tradicional Diada del Soci el divendres 30 de juny. Es podran comprar tiquets a partir del dia 15 del mateix mes.
El Club Esportiu Europa lamenta haver de comunicar la pèrdua del soci Joan Pallarès. 
Fins el 28 de maig, el CE Europa recollirà productes d'higiene menstrual en col·laboració amb el Rebost Solidari de Gràcia.
El grup d'animació Eskapulats ha publicat a YouTube un cançoner audiovisual per a que tothom es pugui aprendre els càntics del Nou Sardenya.
Si vols pressumir del títol de lliga de Tercera RFEF obtingut per l'Europa, ja pots fer-ho amb la samarreta especial de Campions!
El Club Esportiu Europa organitza un autocar per a socis i aficionats per anar a Madrid el 13 de maig a l'Atlético de Madrid B-Europa.
La Plaça de la Vila de Gràcia acollirà el proper dijous 4 de maig, a les 20 hores, la sortida al balcó dels jugadors de l'Europa.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell