agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Premis i festa per tancar l'any a l'Escola

20 Juny 2015 Àngel Garreta
La bandera de l'Europa presidint la festa La bandera de l'Europa presidint la festa Àngel Garreta

L'Escola de Futbol del Club Esportiu Europa va celebrar ahir a la tarda la seva festa de cloenda del curs esportiu. Ho va fer en divendres, i no com tradicionalment en dissabte, com a prova pilot de major assistència de públic i familiars. La resposta, tot un èxit de participació.

Més families del que era habitual (que ja era un bon nombre anys enrere) van assistir al Nou Sardenya a l'entrega de premis i reconeixements per a tots els equips de l'Escola, més d'un miler, el doble que en alguns partits de Tercera Divisió. Els diferents campions de Lliga i campions de Copa, tant d'equips com d'aficions, van rebre els seus trofeus, així com també tota la resta d'alumnes de tots els equips per la seva participació als campionats. Amenitzat per l'speaker del Primer Equip, Ramon Palau, l'acte va comptar amb música d'ambient -iniciant-se, com no, amb l'himne del club- i la participació final dels jugadors i les seves famílies sobre la gespa, fent el que es pot fer en un estadi: jugar a futbol.


150620 escola 1

Pel camí, parlaments del president de l'entitat, Guillaume de Bode i de Xavier Lucas, director de l'Escola i que, just ahir, celebrava 10 anys al capdavant de la direcció d'aquesta secció de l'Europa. Les medalles i trofeus als jugadors i els equips les van entregar els propis De Bode i Lucas acompanyats del vicepresident del club, Arturo Ramírez. Durant tres quarts d'hora, menuts i adults van jugar a futbol sobre el rectangle de joc i per fer passar l'esforç i la calor, el club va facilitar refrescos i sucs de franc per a tothom.

Galeria d'imatges

Click to enlarge image 150620-escola-01.jpg

Medalles i trofeus preparats / Galeria: Àngel Garreta

acidH TEB SpecialOlympics Footters