agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

L'Escola ja prepara les renovacions i noves inscripcions de cara al proper curs

04 Abril 2018
Una jornada de dissabte a l'Escola Una jornada de dissabte a l'Escola Arxiu CE Europa (Albert Ramirez)

Com és habitual, les renovacions dels actuals jugadors tindran preferència i un període propi exclusiu de matriculació dins l'Escola.

Renovació per a jugadors actuals de l'Escola

El Club Esportiu Europa obrirà, el proper dilluns 16 d'abril, el termini de renovacions de jugadors actuals de l'Escola. Aquest període de prioritat dels actuals jugadors del club tancarà el divendres 4 de maig. Del 2 al citat 4 de maig s'obriran les inscripcions per a germans/es dels nens/es ja inscrits a l'Escola.

És important recordar que els torns d'inscripció tenen places limitades segons l'any de naixement i es farà la renovació per rigorós ordre d'inscripció. Aquesta inscripció cal fer-la personalment a les oficines del club, donat que cal signar la fitxa, marcar el torn d'entrenament i confirmar les dades personals.

En el moment d'efectuar la renovació caldrà abonar, en efectiu o amb targeta bancària, l'import de la matrícula (150€). Per poder tramitar la renovació serà imprescindible estar al corrent de pagament de totes les quotes mensuals de la present temporada i no tenir pendent la devolució o pagament de la loteria de Nadal.

Inscripció de nous jugadors a l'Escola

A partir del dimarts 8 de maig s'obrirà la inscripció externa de jugadors. En aquest segon termini els actuals jugadors de l'Escola que encara no hagin renovat no gaudiran de la preferència exclusiva del primer termini en l'assignació de places. És per això que el club recomana, si hi ha intenció de seguir dins l'entitat, fer la renovació el més aviat possible dins el termini exclusiu.

L'import de la matrícula per a noves inscripcions externes serà de 160€. Aquesta servirà tant si el jugador/a segueix a l'Escola com si passa als equips federats del club. En aquest segon supòsit, properament les famílies rebran informació sobre el funcionament del futbol federat.

L'horari d'administració per a realitzar els tràmits és de dilluns a divendres d'11 a 14 i de 17 a 20 hores.

 

acidH TEB SpecialOlympics Footters