agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Horari de la quarta jornada de la lliga interna de pares i mares de l'Escola

01 Maig 2015 Redacció
Mares i fills en acabar la segona jornada de la lliga Mares i fills en acabar la segona jornada de la lliga Arxiu CE Europa (Jordi Batuecas)

L'Escola de Futbol del Club Esportiu Europa comunica als familiars inscrits dins la lligueta de pares i mares, mitjançant aquest article, que la jornada final d'aquest petit campionat es jugarà el dissabte 23 de maig amb convocatòria a les 16:45 hores al túnel de vestidors de l'estadi.

Aquesta lliga, en format curt, consta de 4 jornades en total, igual que l’any passat. Els partits són en modalitat futbol 7, dividits en dues parts de 35 minuts. Aquesta iniciativa popular, iniciada fa un temps pels responsables i coordinadors de l’Escola de Futbol, busca implicar les famílies més enllà de l’assistència i recollida dels jugadors i jugadores en els entrenaments entre setmana i els partits del dissabte. D’aquesta manera es fomenta, mitjançant l’esport, hàbits de germanor, companyerisme entre pares, mares i familiars i la sempre saludable i divertida pràctica de l’esport sense pressions competitives i per passar una bona estona en comú.

acidH TEB SpecialOlympics Footters