Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Notícies

Al menú web de l'Escola de Futbol les famílies ja poden consultar el calendari amb els horaris de tots els grups de Copa.
Un cop finalitzada la Lliga a l'Escola CE Europa per Casa Vicens Gaudí, és moment de repassar el llistat d'equips i aficions campions.
La darrera jornada de Lliga de l'Escola CE Europa per Casa Vicens va deixar una emocionant matinal de dissabte sobre la gespa i a la graderia.
Aquest proper dissabte 23 de març es disputen les finals per decidir la classificació final de cada categoria escolar de la Lliga.
La pluja i la previsió que hi sigui present al llarg de tot el matí, ha propiciat que la jornada número 14 de l'Escola quedi anul·lada.
El Nou Sardenya ha acollit, en la matinal d'avui, l'inici de la competició interna de l'Escola de Futbol amb la disputa dels primers duels de la Lliga.
Els jugadors i jugadores de l'Escola ja tenen assignat un nom d'equip i ja coneixen el calendari de la competició fins el proper 16 de març.
L'Escola de Futbol del CE Europa s'ha tornat a activar esportivament aquesta setmana on s'han retrobat vells coneguts i s'han sumat cares noves.
La direcció esportiva de l'Escola de Futbol del CE Europa està reunint aquests dies les famílies per a presentar el projecte esportiu 23/24.
El Nou Sardenya ha acollit durant el dia d'avui els darrers partits de competició de l'Escola dins el marc de la festa de cloenda del curs.

acidH TEB FederacioAcell