agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Calendari escolar de Copa

10 Març 2020
Competició final de l'Escola Competició final de l'Escola Arxiu CE Europa (Xavier Massó)

Un cop finalitzada la Lliga de l'Escola de Futbol, és el torn de la Copa. Posem a disposició de les famílies el calendari de partits.

Aquest, com sempre, es troba a la secció pròpia de l'Escola al menú web o bé fent clic aquí. La competició s'allargarà fins el 23 de maig i, un cop coneguts els campions de Lliga i de Copa, se celebrarà al juny la festa final de l'Escola amb premi per a tots els participants, guanyadors o no.


Aspectes a destacar de la Copa

El funcionament de la Copa és el mateix que en anys anteriors. Els responsables esportius han seguit l'ordre dels campions i classificació final de la Lliga per fer els grups. Els partits duraran 18 minuts i es farà una tanda de penals en finalitzar. Aquesta tanda tindrà classificació pròpia. En cada partit baixarà un pare i una mare de cada equip a xutar penals. Per la seva banda, les classificacions d'aficions es reiniciaran des de zero.

Com a la lliga, es valorarà la intensitat i originalitat de l'animació de les famílies en la celebració dels gols. El nom de les diferents copes tenen enguany assignat un nom de plaça de la Vila de Gràcia, a saber: Diamant, Sol, Revolució, Vila de Gràcia, Raspall, Virreina, Rovira i Trias, Nord i Joanic).

acidH TEB SpecialOlympics