Arriben les finals de Copa de l'Escola!

04 Juny 2018 Redacció
S'apropa el tram final de l'Escola 2018/2019 S'apropa el tram final de l'Escola 2018/2019 Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Aquest proper dissabte es disputen les finals de Copa de l'Escola. Cada equip juga la seva final abans de la festa de cloenda.

Al menú principal de l'Escola es troba tota la documentació corresponent i també el calendari final de copa del proper dia 9. De cara a jugadors i famílies, la direcció de l'Escola fa saber els següents detalls de la jornada final de dissabte:

- Els partits de les finals tindran la mateixa puntuació que la resta de partits del campionat de Copa: Partit guanyat = 5 punts, partit empatat = 3 punts i partit perdut = 2 punts

- Els punts se sumaran a la puntuació del campionat de Copa per tenir la puntuació final.

- El penal el xutarà l'entrenador de l'equip i no els pares ni mares.

- Els avis i àvies dels jugadors, protagonistes!: al final del partit es farà una foto de cada equip amb tots els seus avis i àvies (amb la vostra càmera particular).

- El dilluns 11 i dimarts 12 de juny les famílies rebran el planning de la festa de cloenda i entrega de premis del Divendres 15 de juny i que es farà entre les 18 i les 19:30 hores al Nou Sardenya.

 

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell