Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Notícies

La temporada 2022/2023 el fins ara delegat Andreu Sánchez no exercirà aquestes funcions dins l'staff tècnic. Repassem la seva trajectòria.
El primer d'abril de l'any 1922 arribava a l'Europa un davanter fort i dur provinent del Júpiter. Es convertiria en la més gran llegenda.
Veure dones jugant a futbol sota l'escapulari no només ha tingut lloc a partir de la fundació de la secció el 2001.
Aquest diumenge l'Europa visitarà Los Pajaritos per jugar contra el Numancia... el segon Numancia contra qui jugarà a la història.
L'Europa ha jugat al llarg de més de cent anys contra 12 equips aragonesos. Tots els d'aquesta temporada seran rivals nous.
La temporada 1953/1954 va ser una campanya una mica convulsa al club amb la dimissió del president Iglesias i de tota la seva Junta Directiva.
La temporada 1913/1914, la del primer intent d'ascens, començava amb la proclamació d’un nou president, Frederic Soler.
El document acreditatiu posa en valor gràfic l'afició, el títol de lliga de Tercera Divisió i la figura del capità Àlex Cano.
A finals de la dècada dels anys 50 del segle passat, l’equip infantil de l’Europa era un espectacle! Recuperem la memòria dels Titis.
El central ha sumat contra el Granollers 319 partits oficials amb l'escapulada, igualant el quart amb més partits de la història.