Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Un repte sota pals

06 Maig 2015 Àngel Garreta
Rafa Leva en un partit al Nou Sardenya Rafa Leva en un partit al Nou Sardenya Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Al Guinardó l'Europa podria certificar la tercera plaça de la lliga si guanya, el capità Cano podria sumar 200 partits oficials entre campionat regular i play-off i Rafa Leva, si no encaixa gol, podria lluitar fins la darrera jornada per ser el porter amb millor mitjana de la categoria. El rival, Varo de la Pobla.

Poc s'ha parlat aquesta temporada, entre les xifres de la primera plantilla escapulada, de la cursa paral·lela que mantenen el porter escapulat Rafa Leva i el seu homòleg a la Pobla de Mafumet, Alberto Varo. En la competició particular dels esportistes, l'Europa no pot col·locar cap jugador de camp com a màxim golejador de la lliga, però podria tancar el campionat amb el porter amb la mitjana de menys gols encaixats.

Ara mateix, Varo ha rebut 26 gols en 33 partits disputats i Rafa Leva un gol més en els mateixos duels. El jugador de la Pobla té una mitjana de 0,79 gols per partit i Rafa Leva 0,82. Deixar la porteria a zero, si fos possible, les dues darreres jornades de lliga, donaria números a Leva per lluitar fins al final per aquest honorífic primer lloc.


La lluita per ser el porter menys golejat

PORTER EQUIP  PARTITS JUGATS GOLS REBUTS MITJANA
         
 Alberto Varo Pobla de Mafumet 33 26 0,79
Rafa Leva Europa 33 27 0,82
Toni Texeira Prat 36 30 0,83
 Tato Burgada Montañesa 34 33 0,97

 


 

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell