agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Un quart d'hora amb Sergi Pastells

Sergi Pastells durant un partit de Copa Catalunya Sergi Pastells durant un partit de Copa Catalunya Arxiu CE Europa (Jordi Batuecas)

El jugador de l'Europa, Sergi Pastells, s'ha convertit en el protagonista d'un reportatge elaborat per betevé completat gràcies al seguiment que la televisió pública ha fet de les passes del jugador escapulat.

El reportatge, de prop d'un quart d'hora de durada i titulat "Sergi Pastells, el futbolista polièdric" ha estat elaborat per l'equip d'esports de Barcelona Televisió i mostra la trajectòria de Sergi Pastells al llarg de la seva carrera futbolística. Els seus primers equips al futbol base, l'aposta que va fer-ne Pedro Dólera quan era entrenador de l'Europa i el seu salt fins a les portes del futbol professional que va acabar esgarrant una lesió.

La història compta amb la presència d'entrenadors i familiars del jugador, que ajuden a explicar la seva història i que repassa moments com la consecució de la Copa Catalunya al Nou Sardenya, que Pastells tornaria a aixecar un any després amb el Sabadell.

El defensa també relata en primera persona les seves vivències i explica per què ha triat tornar i quedar-se a l'Europa, club on ja ha explicat que vol retirar-se.

 

Sergi Pastells, el futbolista polièdric

acidH TEB SpecialOlympics Footters