Poves es perdrà el que resta de lliga i apunta directament al play-off d'ascens

05 Maig 2015 Àngel Garreta
Poves, diumenge passat, al moment de caure lesionat Poves, diumenge passat, al moment de caure lesionat Àngel Garreta

La lesió que el davanter centre Àlex Poves es va fer durant la primera part del partit contra el Manlleu a l'isquiotibial de la cama esquerra el mantindrà gairebé amb tota seguretat fora dels terrenys de joc les dues jornades restants de lliga. L'objectiu del jugador, arribar al primer partit de play-off.

Les proves realitzades aquest migdia al jugador descarten una lesió greu, però sí constaten un petit trencament muscular d'aproximadament dos centímetres. El jugador començarà ara el tractament per a la seva recuperació pensant en estar disponible el cap de setmana del 23 i 24 de maig per disputar el partir d'anada dels quarts de final del play-off d'ascens.

Es dóna el fet, amb la lesió de Poves, que l'Europa no disposarà de cap davanter centre nat per encarar les dues darreres jornades, el derbi contra el Martinenc al Guinardó i la visita del Vilassar de Mar a Gràcia. Altres jugadors de la plantilla, principalment els extrems, hauran de realitzar aquesta funció les dues properes setmanes.

150505 poves 1

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell