Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Javi Sánchez: "El primer dia ens vam quedar amb la mel als llavis"

Javi Sánchez: "El primer dia ens vam quedar amb la mel als llavis" Javi Sánchez celebra el seu primer gol i primer de l'equip aquesta temporada

Va ser el màxim golejador de l'Europa la temporada passada amb 20 gols i enguany, estrenant-se en la segona jornada, s'ha convertit en el primer escapulat que fa un gol pel seu equip. Un gol que va valer tres punts a Figueres. El futbolista va atendre els mitjans en acabar.

Javi Sánchez va repassar personalment l'inici de temporada en finalitzar el duel disputat a Vilatenim. Pel punta del conjunt escapulat "tant és qui faci el gol, si Javi Sánchez, Poves, Nils, Alberto o qui sigui. El que interessa és fer tres punts, ja que el primer dia ens vam quedar amb la mel als llavis". Per a Sánchez "Figueres és una plaça complicada i s'han reforçat molt bé. A més el camp és molt i molt gran. Hem pogut avançar-nos ben d'hora i després hem sabut patir... una pilota al pal, 'Sant' Rafa Leva... en fi, que marxem molt satisfets".

Segons explica el davanter gracienc "hi ha hagut un moment del partit que se'm pujava tot per la cama i que ja no podia més. A aquestes alçades es nota i si veus que tens companys a la banqueta que poden acabar de donar més que tu, has de marxar. M'he estirat a terra i he demanat el canvi. M'havia buidat del tot". Preguntat sobre si havia tornat el 'pichichi', Javi Sánchez va afirmar que no ho sabia però que "sempre és una satisfacció fer un gol i més que ajudi a guanyar un partit".

acidH TEB SpecialOlympics