Imparables!

29 Agost 2021 Redacció
Montse Amella davant el Terrassa la temporada passada Montse Amella davant el Terrassa la temporada passada Arxiu CE Europa (Jordi Batuecas)

El Juvenil A femení suma tres victòries consecutives, l'última davant el Llerona (0-5).

Pretemporada · 29/08/21 · Instal·lacions Parroquials Llerona · 10:30 h.

LLERONA 0 - 5 EUROPA

bannercroniquesfemeni

Després de guanyar a camp del Cornellà i del Martinenc, el Llerona ha estat la tercera víctima d'un Europa que comença a agafar bones sensacions i a fer-se equip en el terreny de joc. Les escapulades han tornat a imprimir intensitat a un partit que han tingut controlat en tot moment, però en alguns trams s'han trobat faltades de ritme.

El Llerona ha aguantat al darrere durant trenta-cinc minuts, que ha estat quan Magda ha obert el marcador per les gracienques després de marcar de cap. La tromba, però, s'ha fet esperar fins a la segona meitat, que ha estat quan l'Europa ha posat la directa i ha tancat el partit amb quatre gols.

Doblet de Raquel Batalla en tres minuts a la represa, arrodonit pels gols de Neus al minut 55 i el de Claudia a les acaballes del partit tanquen la tercera victòria per l'equip dirigit per Nany, que encara no coneix la derrota en pretemporada i que disputarà el seu pròxim partit davant La Roca del Vallès.

LLERONA: Mar, Aina Lan, Claudia, Paula Llorente, Paula Aguilera, Monica, Mireia, Xènia, Nuria, Yavila i Irene... Han completat el partit i la convocatòria: Natalia, Paola, Tania, Judit i Naomi Witny.

EUROPA: Anna, Laia Cantarell, Raquel Ramos, Mariona, Sara Estrada, Cou, Daniela, Elena Ramos, Rodes, Julia i Montse... Han completat el partit i la convocatòria: Paula, Raquel, Mar, Claudia, Martina, Magda i Neus.

ÀRBITRE: Mohamed Reda Douief (Granollers).

GOLS: 0-1 (Magda, 35'); 0-2 (Raquel Batalla, 50'); 0-3 (Raquel Batalla, 53'); 0-4 (Neus, 55'); 0-5 (Claudia, 90').