Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

El Primer Equip coneixerà rival de Copa aquest dimecres!

Copa de la Reina Copa de la Reina RFEF

El Primer Equip femení de l'Europa coneixerà el seu rival a la Copa de la Reina aquest dimecres a partir de les 12:30 hores.

Inèdit i històric. Les gracienques, com a campiones del Grup 3 de Primera Nacional la passada temporada, disputaran la Copa de la Reina per primera vegada en els seus 21 anys d'història. Aquest dimecres 31/08 a partir de les 12:30 hores la Real Federación Española de Fútbol (RFEF) sortejarà la primera ronda de la competició, que es disputarà en els dies compresos entre el 13 i el 15 de setembre (ambdós inclosos). L'Europa haurà disputat ja la primera jornada de Segona RFEF davant el Parquesol i després de la Copa viatjarà a Galícia per enfrontar-se al Friol.

Funcionament del sorteig

Participaran 32 clubs de les actuals Primera RFEF (Segona Divisió), Segona RFEF (Tercera Divisió) i Primera Nacional (Quarta Divisió), tot i que els emparellaments seran en base a la recent disputada temporada 2021/22. Per tant, participaran 6 dels 7 campions de la passada Primera Nacional (tots excepte el Grup 5, que va campionar el Real Madrid B): Málaga, Europa, Bizkerre, Friol, Tenerife i Unión Viera.

Els 26 equips restants van disputar la Reto Iberdrola (Segona Divisió) la temporada passada: Levante Las Planas, Espanyol, Osasuna, Logroño, Deportivo, AEM, Oviedo Moderno, Zaragoza CFF, Parquesol, Racing, Pradejón, Sporting de Gijón, Seagull, Alhama, Cacereño, Granada, Juan Grande, Albacete, Córdoba, Santa Teresa, Femarguín, Real Unión Tenerife, Pozoalbense, La Solana, Elche i Castellón.

Els sis de Primera Nacional competiran contra equips de categoria superior disputant-se l'eliminatòria (partit únic) a l'estadi de l'equip de menor categoria. Per tant, l'Europa jugarà al Nou Sardenya la primera ronda. La resta d'equips (20 restants) competiran entre ells.

 

acidH TEB SpecialOlympics