Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Dólera: "Tenim moltes opcions ofensives quan tenim la pilota"

Dólera: "Tenim moltes opcions ofensives quan tenim la pilota" El tècnic durant la disputa del partit del cap de setmana contra el Castelldefels

La roda de premsa posterior al partit contra el Castelldefels va servir per analitzar els ets i uts de l'encontre però també per posar sobre la taula les opinions i reflexions del tècnic Pedro Dólera sobre l'equip i sobre el grup V de Tercera, grup que veu "més complicat que l'any passat".

Per l'entrenador escapulat els preus baixos amb els que es mouen els pressupostos actuals "són un factor determinant" perquè "els jugadors ja no marxen a buscar-se millor vida esportiva fora i es queden a casa o en l'àmbit del seu territori".

D'aquesta manera, Dólera creu que "cada equip de la lliga ha pogut tenir 3-4 jugadors bons que abans no podia tenir" i això fa que "el nivell de la lliga s'estreti i tot costi més i hi hagi més igualtat entre tots". Pel tècnic la clau és "estar ben col·locat durant la lliga en les posicions que interessen per l'objectiu del club" i, en aquest camí, l'inici de lliga en les tres primeres jornades "presenta un molt bon balanç".

L'entrenador pratenc defineix el seu equp com un "bloc compacte, sòlid, que sap a què juga i que interpreta el futbol que pot presentar el rival de torn, sabent que fem la temporada que fem i juguem bé o malament, en cada partit hi haurà 30 minuts que el rival, que també sap jugar, et tancarà una mica i et pressionarà. No obstant, l'equip sap que tenim perill quan tenim la pilota, amb moltes opcions ofensives. Tenim jugadors per fer coses diferents". En aquest sentit, la polivalència i la profunditat de banqueta guanyada enguany per la composició de la plantilla "presenta més problemes al rival i és una sort pels tècnics poder comptar amb diferents recursos, amb jugadors tots ells possibles titulars i que l'adversari de torn no pugui preveure durant la setmana què és el que es trobarà davant".

acidH TEB SpecialOlympics