Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Dólera: "Desitjo que els jugadors tinguin salut i estiguin físicament bé fins al final"

En la setmana que finalitzarà amb el retorn a la competició per part del Primer Equip de l'Europa, el tècnic Pedro Dólera ha expressat els seus desitjos pel nou any 2015 davant les càmeres de BTV. El tècnic vol aspirar al màxim que el rendiment de la segona volta permeti per assolir l'objectiu del play-off en la millor posició.

Davant les preguntes de Barcelona Televisió, el tècnic ha dit que "el primer de tot és que els jugadors tinguin salut" i dins aquesta salut "que estiguin tots forts per poder lluitar fins al darrer moment". Per a Dólera l'objectiu està clar: "entrar dins el play-off per tornar a donar una alegria a la nostra afició i si pot ser en una posició millor que l'any passat seria ideal... guanyar la lliga seria el gran somni. Intentarem lluitar per entrar entre els quatre primers abans que res i ja veurem què passa després".

Quant a la plantilla Dólera afirma que "els jugadors tenen ganes de tornar a començar, amb forces renovades i la idea de guanyar el primer partit de lliga del nou any a Vilassar".

acidH TEB SpecialOlympics