Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Campió d'hivern... sense jugar!

11 Gener 2021 Redacció
Celebració d'un dels gols d'aquesta temporada a casa Celebració d'un dels gols d'aquesta temporada a casa Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

La 2020/2021 és una lliga inèdita i estranya. Tant, que l'Europa s'ha convertit en campió d'hivern sense jugar la darrera jornada.

No és només l'Europa qui té un partit pendent, també altres rivals (del mateix subgrup A i del B) que no van poder jugar la darrera jornada o que ja arrosseguen un o més d'un partit ajornat de jornades anteriors. No osbtant, encara que la lliga sigui incompleta quant al 100% de partits jugats, bé és cert que el calendari ha arribat a l'equador de la primera fase de la competició i és l'Europa qui comanda la suma dels dos subgrups en solitari.

L'equip escapulat, però, pot ser que només es mantingui líder, de manera provisional, durant una setmana, donat que el cap de setmana vinent la resta d'equips jugaran -si no tenen incidències de Covid-19- i podrien sumar tres punts si es dona el cas. No ho podrà fer l'Europa, que tornarà a 'descansar obligat', en aquesta ocasió no per la pandèmia, sinó perquè comença la segona volta i, per calendari, l'equip escapulat descansa la primera jornada, tal com ja ho va fer a l'inici del campionat.

Aquest darrer cap de setmana, els resultats dels partits disputats al subgrup A i B més la suma dels duels no disputats van provocar que l'Europa no patís cap retallada de punts i, tot i no jugar, hagi mantingut el primer lloc de la taula tant al seu subgrup A com a la suma conjunta dels dos grups.


Campió d'hivern al subgrup A (11 jornades)

1- 21 punts · EUROPA (1 partit menys)
2- 19 punts · MANRESA
3- 18 punts · VILAFRANCA
4- 17 punts · TERRASSA
5- 15 punts · SAN CRISTÓBAL
6- 13 punts · SANTFELIUENC


Campió d'hivern sumant els dos subgrups (11 jornades)

1- 21 punts · EUROPA (1 partit menys)
2- 20 punts · ST. ANDREU (1 partit menys)
3- 19 punts · GIRONA B
4- 19 punts · MANRESA
5- 19 punts · CERDANYOLA
6- 18 punts · VILAFRANCA


Els sis primers equips de la classificació (3 primers del subgrup A i 3 primers del subgrup B) jugaran la segona volta per a disputar 2 places d'ascens directe de categoria.

 

 

acidH TEB SpecialOlympics