Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Víctor Martínez: "Treballem per a que ens deixin obrir al públic quan abans però amb seguretat"

02 Setembre 2020 Redacció
El president Martínez en una imatge d'arxiu El president Martínez en una imatge d'arxiu Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El president del Club Esportiu Europa ha repassat els darrers temes d'actualitat en declaracions als mitjans oficials de l'entitat.

La pretemporada 2020/2021 es troba en marxa en un entorn més atípic que mai fruit de la pandèmia de la Covid-19. En aquest sentit, Víctor Martínez destaca que "de moment estem molt satisfets que el Campus que vam realitzar al juliol i el que ara té lloc aquestes dues setmanes de setembre, així com els entrenaments d'alguns dels principals equips que ja estan en marxa, presentin fins a la data zero incidències respecte el virus". En aquest aspecte el president posa en valor "les àmplies mesures d'higiene, seguretat i control que ja vam instaurar des del play-off exprés d'ascens i que estan permetent dur a terme la màxima normalitat possible".

Enlaire està encara l'accés a les instal·lacions. Martínez creu que "tant autoritats sanitàries, com federatives i municipals han de tenir clar un protocol general i un altre d'aplicable segons la incidència de la pandèmia en el territori on hi ha les instal·lacions esportives. En aquest sentit nosaltres treballem per a que ens deixin obrir al públic quan abans però amb seguretat. Nosaltres hem posat tots els mitjans possibles, però les autoritats seran les que tinguin la darrera paraula. Ja hem vist que en alguns municipis han deixat entrar, en altres no i en altres han deixat entrar en un partit i ja no en el següent. Sabem que el tauler de joc és un escenari incert, però procurarem fer les màximes gestions en benefici de l'assistència dels nostres socis i abonats".

Quant a la part esportiva, el president es mostra "satisfet de veure que les dues principals plantilles masculina i femenina tenen la composició de l'equip gairebé enllestida. Falta incorporar algun jugador i jugadora més. Tots els responsables implicats estem treballant per completar-les al màxim nivell que ens sigui possible tot esperant gaudir de nou d'una bona temporada". Preguntat sobre el fet de desplegar el calendari de la temporada, Víctor Martínez està "més preocupat per saber què passa si la lliga comença i s'ha d'aturar que no pas el calendari de partits".

Tal com ha declarat aquest migdia el president també als micròfons de Ràdio Marca Barcelona, "és vital pels clubs, per saber com treballar i què tindrem per endavant, tenir clares les normatives des de l'inici i què decidiran les federacions implicades si ens hem de trobar de nou en una lliga aturada com el passat mes de març. No val improvisar, cal saber-ho abans d'arrencar per jugar tots al mateix joc sobre la gespa".

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics