Grup Solfinc, nou col·laborador del CE Europa

20 Febrer 2020 Redacció
Acord entre l'Europa i Solfinc Acord entre l'Europa i Solfinc Àngel Garreta

El club signa un acord de patrocini amb el Grup Solfinc. Totes dues entitats comparteixen, curiosament, el mateix origen geogràfic.

Tant el CE Europa (1907) com Grup Solfinc (1977) són nascuts al barri de la Sagrada Família i a pocs metres de l'espai que avui és el carrer Sicília cantonada amb la Plaça de la Sagrada Família. Un curiós fet que uneix dues entitats que també comparteixen l'esforç i el treball dur per arribar a assolir els seus objectius.

El Grup Solfinc i l'entitat escapulada uneixen els seus camins amb un acord de patrocini on el Grup Solfinc no només vol tenir presència en un dels clubs històrics de la ciutat, sinó que també vol aportar els seus valors d'honestedat i confiança a tots els socis i seguidors del CE Europa.

En els darrers temps, el Grup Solfinc s'ha convertit en una de les principals immobiliàries i administradores de comunitats de l'Eixample i Gràcia. De fet, busca afavorir i crear unió entre els negocis i entitats que formen aquesta zona de la capital catalana per tal de donar major visibilitat i atencions, mantenint així els elements autèntics i propis dels barris.

A l'acte de signatura de l'acord, celebrat ahir a les instal·lacions del Nou Sardenya, hi van assistit, d'una banda i representant l'Europa el seu President, Víctor Martínez, i el directiu responsable de Màrqueting, Fidel Bernabéu. D'altra banda, representant el Grup Solfinc el President, Joan Soler i el Director General, Ramon Soler.


Podeu visitar aquí el web de Solfinc

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell