Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Gespa i instal·lació de llum noves amb els nous pressupostos 2020 de Barcelona

04 Febrer 2020 Redacció
La gespa del Nou Sardenya no està en condicions La gespa del Nou Sardenya no està en condicions Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

L'aprovació dels nous pressupostos de la capital catalana asseguren inversions en obres al Nou Sardenya i el Camp de l'Àliga.

Barcelona ha aprovat els nous pressupostos per a la ciutat que inclouen inversions esportives a Gràcia i el Baix Guinardó. Les xifres han quedat confirmades després del pacte entre Barcelona en Comú, PSC, ERC i JxCat i els diferents projectes d'obra s'haurien de començar a executar o tramitar al llarg d'aquest any.

El Nou Sardenya i el Camp de l'Àliga

Entre les inversions esportives destaquen la substitució total de les gespes dels dos camps graciencs, Nou Sardenya i Camp de l'Àliga, que es troben ambdues en molt mal estat. El Nou Sardenya tindrà també una segona obra que suposa el canvi d'instal·lació elèctrica per a passar tot el sistema a LED.


Un nou pavelló

El Baix Guinardó tindrà el poliesportiu tants anys reclamat i on, com a entitat, també participa el CE Europa al costat d'altres entitats gracienques que en serien beneficiàries de la instal·lació. D'aquesta manera, si el nou pavelló arriba a bon port, l'Europa podria recuperar seccions poliesportives a mig termini.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell