Imprimir aquesta pàgina

El tècnic Gerard Albadalejo deixa de ser l'entrenador de l'Europa

19 Maig 2022 Redacció
El tècnic ha realitzat molt bons mesos al capdavant de l'equip El tècnic ha realitzat molt bons mesos al capdavant de l'equip Àngel Garreta

El fins ara tècnic escapulat, arribat al club a la segona volta de la present lliga, no encapçalarà el projecte del retorn a Tercera Divisió.

Els camins del Club Esportiu Europa i Gerard Albadalejo se separen un cop finalitzada la temporada. Després d'una gran feina a Segona RFEF on l'equip ha quedat a tocar de poder salvar-se, el projecte de futur de la direcció esportiva i l'entrenador no coincideix en l'enfoc de cara a aquesta propera temporada que ve.

Des d'aquestes línies el club vol donar les gràcies a un entrenador que ha afrontat un repte difícil en una nova categoria pel club i que ha aconseguit crear una pinya entre l'equip i també amb els socis i aficionats. Un bon tècnic en el treball de camp i tot un senyor en la part personal. Mai se sap si els camins de l'Europa i Gerard Albadalejo es tornaran a trobar. El que és segur és que el Nou Sardenya serà casa seva per sempre.

Articles més recents relacionats per etiquetes