Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Dol per la mort del soci Agustí Tenllado i Llombart

15 Setembre 2020 Redacció
Tenllado en una foto de la final de la Copa Catalunya al Nou Sardenya Tenllado en una foto de la final de la Copa Catalunya al Nou Sardenya

L'europeisme lamenta profundament la pèrdua d'Agustí Tenllado i Llombart, exdirectiu del club i actual soci número 43 de l'entitat.

Agustí Tenllado Llombart, pare de l'actual directiu europeista Agustí Tenllado i Pardo, ens va deixar ahir a l'edat de 85 anys. El seu vincle amb l'Europa li venia ja de son pare, anant a veure l'Europa des de 1941, un any abans del debut de Ramallets amb el club escapulat, a qui Tenllado va poder veure en directe.

Va mantenir la condició de soci durant molts anys, fins i tot veient el club del seu cor a la Segona Divisió. Posteriorment, però, diferents circumstàncies personals el van allunyar temporalment d'aquesta condició, fins que va tornar a donar-se d'alta el 1975. A nivell directiu va formar part de la junta de la segona temporada de la presidència de Josep Bartolí (1998/1999) i la primera de Conrad Pugès (1999/2000).


200915 tenllado 1
Tenllado pare (a la dreta de tot) amb el seu fill (al mig) i l'actual president de l'Europa en una imatge del play-off que l'Europa va jugar a Aranda de Duero

 

Gran amant del futbol, Tenllado va destacar també en l'àmbit cultural. Ha estat soci durant 57 anys d'El Centre Moral i Instructiu de Gràcia, 'El Centre', del qual en va arribar a ser el president i director del grup de teatre. En aquesta àrea, la seva direcció teatral va ser molt reconeguda en l'àmbit del món d'aficionats. Per davant d'ell va tenir un pare europeista i per rere d'ell ha deixat un fill i un nét també de l'Europa, un total de quatre generacions de Tenllado fidels a uns colors.

La vetlla tindrà lloc aquest dimarts 15 de setembre a partir de les 15 hores al Tanatori d'Esplugues. La cerimònia s'oficiarà dimecres dia 16 a les 10 del matí.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics