Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Notícies

Vols guanyar una samarreta de l'Europa d'aquesta temporada cortesia d'Estrella Damm? Participa al nostre sorteig conjunt d'Instagram!.
El futbol base masculí i femení ha mantingut l'activitat aquesta Setmana Santa participant en diferents tornejos.
L'Estadi disposa, des d'aquest cap de setmana, de dues novetats a banda i banda de la porta principal de la Tribuna Ramón Vergés.
El Club Esportiu Europa està de dol per la mort de Josep Torres Balsells, pare del porter Pau Torres del Primer Equip europeista.
Lagunas va ser tècnic temporal de l'Europa en dues etapes (1975/1976 i 1985/1986) reemplaçant l'entrenador inicial d'aquelles temporades.
Aquest dissabte l'Europa comptarà amb el suport de les guarnidores i guarnidors de les comissions de carrers i places de les Festes de Gràcia.
El CE Europa disposa d'un Pla d'Igualtat i no ha estat sancionat per incomplir les mesures d'igualtat retributiva.
Els partits del Primer Equip masculí deixaran de tenir, durant un temps, la veu de Ramon Palau per la megafonia de l'estadi.
La colla d'Els Ben Plantats va tornar a sortir pels carrers de la Vila a repartir caramels matí i vespre de la diada de Sant Medir.
Ignacio Pato i Carles Viñes han presentat els seus llibres 'Grada Popular' i 'Ultras' a la sala de premsa del Nou Sardenya (19:30 hores).

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB FederacioAcell