Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Comunicat oficial del CE Europa davant la inhabilitació del President de la Generalitat

28 Setembre 2020 Redacció
Comunicat oficial Comunicat oficial CE Europa

El Club Esportiu Europa emet un comunicat en relació a la sentència que inhabilita de les seves funcions el president de la Generalitat.


Comunicat Oficial


Benvolguts,

El Club Esportiu Europa, tal com s'ha significat anteriorment en altres sentències i actuacions sobre la voluntat democràtica del poble català, lamenta profundament i no comparteix en absolut la sentència d'inhabilitació del President de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra i Pla.

Una simple pancarta mai pot ser causa suficient per retirar la presidència del màxim organisme de Catalunya a la persona que el poble ha escollit mitjançant sufragi. Fer-ho és un greu precedent de coacció a la llibertat democràtica. És el poble i només el poble, amb les seves majories parlamentàries, qui escull el seu màxim representant i, en el seu defecte, només el Parlament qui, per via de mocions o qüestions de confiança, pot reforçar o fer perdre la condició de President a qui l'ostenta.

Tal com s'ha expressat per part del club en anteriors comunicats, el CE Europa només entèn el pur exercici de la democràcia i el treball des de la política per resoldre conflictes de caire democràtic i polític. Aquest exercici va més enllà de les opinions polítiques i socials que, particularment, pugui tenir tot ciutadà i qualsevol dels nostres consocis. És un exercici de mínims per a qualsevol democràcia que estigui al segle XXI.

Des del CE Europa exigim respecte per a les institucions catalanes, les figures polítiques que les representen i la voluntat del poble català.

Gràcia, 28 de setembre del 2020.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics