agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Així és el nou carnet de soci

30 Juny 2018 Redacció
El carnet de la temporada 2018/2019 El carnet de la temporada 2018/2019 CE Europa

Com cada estiu, el Club Esportiu Europa estrena un nou disseny de carnet de soci amb diferents motius i elements gràfics identificatius.

Enguany, un mapa del barri on s’ubica físicament el Nou Sardenya dins de Gràcia és el motiu central de fons de la part frontal del carnet, capturat a vista d’ocell i amb l’escut oficial (en negatiu) i les lletres del club al damunt. També queden marcats al frontal la temporada i l’espai per a ubicar el codi QR identificatiu i el nom i número de soci així com la categoria corresponent.

A la part posterior blava del carnet, Caixa d’Enginyers ocupa tot l’espai , ampliant així de forma clara i visible la seva ja llarga col·laboració amb el club escapulat. L’entitat, veïna del Nou Sardenya, segueix apostant pels valors i el treball realitzat a l’Europa i posa a disposició de socis, famílies i clients diferents serveis i promocions especials per a l’entorn europeista. Per a renovar el carnet de soci o donar-se d’alta, caldrà passar per oficines del club (c/ Secretari Coloma, 140) a partir del proper 4 de juliol.

Per a tots aquells que renovin o tramitin l’alta del carnet, hi haurà descompte del 15% en el preu fins el proper 3 d’agost i una samarreta d’animació de regal. Es poden consultar tots els preus i modalitats en aquest enllaç.

180630 carnet 1

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics