agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Destacats: 14 i 15 de desembre

Destacats del cap de setmana Destacats del cap de setmana CE Europa

La secció 'Destacats' repassa cada setmana la prèvia dels principals equips base i femení i com afronten aquests equips la corresponent jornada.


FEMENÍ A

Partit: Levante LP - EUROPA
Categoria: Lliga Nacional
Jornada: 13
Dia: Diumenge 15 de desembre
Hora: 16:00

Les jugadores escapulades voldran mantenir la ratxa de les darreres jornades en un camp sempre complicat i contra un equip que, ara mateix, es troba empatat a punts amb l'Europa però ocupant un lloc més per sobre, la quarta posició. De cara a la llista del tècnic Fran Güells, Eybis i Moyano segueixen lesionades, però ja en el tram final de recuperació.


EUROPA B

Partit: Montcada - EUROPA
Categoria: Segona Catalana
Jornada: 14
Dia: Diumenge 15 de desembre
Hora: 12:00

El Filial de l'Europa no es voldrà confiar al camp del penúltim classificat i intentarà marxar de Montcada amb un resultat positiu tot i estar pràcticament en quadre. L'equip de Carles Moya té les baixes segures de Caldú (lesió), Ivan (motius laborals) i Miki Puerto (acumulació de cartulines). Gerard i Ramon arrosseguen problemes físics i seran dubte fins a darrera hora.


JUVENIL A

Partit: Damm - EUROPA
Categoria: Divisió d'Honor
Jornada: 15
Dia: Diumenge 15 de desembre
Hora: 18:00

La retornada Damm ha entrat a la Divisió d'Honor de nou per la porta gran, ocupant la zona alta de la classificació. Test de nivell i exigència pels de Gonzalo Riutort, que presenten, de cara a la convocatòria, el dubte de Roc i la baixa segura de Pratse, lesionat. El partit tancarà la jornada dels tres equips destacats del club.

 

acidH TEB SpecialOlympics