Imprimir aquesta pàgina

Victòria en un test de nivell

20 Agost 2017 Redacció
Imatge d'arxiu Imatge d'arxiu CE Europa

Triomf de l'Europa B (0-1) al camp del Vista Alegre. Els escapulats han ofert, en especial al primer temps, ritme i bon joc col·lectiu.

Pretemporada · 20/08/17 · 19:30 hores

VISTA ALEGRE
0 - 1 EUROPA

Tercer partit de pretemporada i prova de foc contra el Vista Alegre, equip de Primera Catalana. El Filial no va desentonar, amb una primera part amb ritme i bon joc col·lectiu dels joves escapulats que es va veure reflectit amb un gol de Dani Jares a centrada d'Alieu.

A la segona part, les cames cansades es van fer notar i va baixar el ritme. No obstant, l'Europa B es va defensar amb ordre sense passar angoixes, esperant alguna oportunitat al contraatac, oportunitat que no va arribar per poca claredat en la darrera passada.

Al final, 0-1 i bon assaig contra un equip de superior categoria. L'equip de mica en mica va agafant conceptes, mantenint el nivell competitiu jugui qui jugui. Dimecres espera el Sants a l'Energia.

La convocatòria del partit

VISTA ALEGRE: David, Dani, Manel, Naoufal, Jarabo, Ivan, Sacristan, Pascua, Carmona, German i Ruben... Han participat del partit completant la convocatòria: Adri, Lucas, Sergi, Pulido, Egea, Víctor Muñoz, Esteban, Víctor Jimenez i Hidalgo.

EUROPA: Joan Compte, Guillen, Camps, Ferran Esteve, Enrique, Alieu, Dani Jares, Kevin, Rodon, Ignasi i De la Iglesia... Han participat del partit completant la convocatòria: Terrats, Guillem, Víctor Sánchez, Pol, Ayllon i Marc Vicente.

GOLS: 0-1 (Dani Jares, 29').