Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Vine a fer història amb l'Europa B!

23 Maig 2015 Àngel Garreta
L'Europa B celebrant un gol aquesta temporada L'Europa B celebrant un gol aquesta temporada Arxiu CE Europa (Eva Hernández)

El de demà serà un diumenge de fortes emocions, no només pel play-off del Primer Equip sinó també pel matí en l'horari estrella del Nou Sardenya. L'Europa B es juga, davant el Fenícia, celebrar l'ascens a Segona Catalana. En té prou amb guanyar el seu partit per certificar-ho.

A Tercera Catalana pugen directament tots els campions de grup (de moment l'Europa B és el primer) i els segons fan una promoció d'ascens. No obstant, el millor segon de tots els grups en número de punts també rebrà el premi de pujar directe. Si l'Europa B suma tres punts, al marge de lluitar o no pel títol s'haurà assegurat ser el millor segon de totes les lligues de Tercera Catalana i, per tant, obtindrà igualment l'ascens.

El CE Europa anima a tots els socis, aficionats, jugadors de base i familiars a assistir al partit Europa B-Fenícia d'aquest diumenge 24 a les 12 hores a l'estadi (entrada de franc per a tothom). Podeu seguir en una taula especial la trajectòria del Filial aquesta temporada.

acidH TEB SpecialOlympics