Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Vilajoana: "Sóc exigent i competitiu. M'agradaria estar a dalt, però la categoria dirà"

16 Agost 2017 Àngel Garreta
Vilajoana el passat dilluns durant el primer entrenament Vilajoana el passat dilluns durant el primer entrenament Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El tècnic David Vilajoana afronta la seva cinquena temporada al capdavant de l'Europa B. Al web oficial ens parla de la pretemporada i la lliga.

El segon equip amateur masculí de l'Europa competirà un any més a la Segona Catalana, categoria on va acabar cinquè classificat el curs passat. La intenció del cos tècnic i del club és provar de fer un salt classificatori tot i tenir molts 'cocos' a la categoria (Masnou, Mataró, Guineueta, Montcada...) i lluitar a dalt de tot des de l'inici.

L'equip ha començat aquesta setmana la pretemporada, amb dobles sessions de matí i vespre. Per a Vilajoana, això "va bé per treballar en un mateix dia diferents aspectes, en una de les sessions treballar físic i tècnica i en l'altra tàctica i vídeo". Quant a la plantilla, el tècnic considera que "menys una petita mancança al lateral esquerre, que provarem de resoldre, tenim la plantilla pràcticament tancada. És una plantilla jove, de menys de 23 anys com mana el perfil d'un equip B formatiu, però enguany amb alguna petita excepció de nois de 23 o 24 anys que esperem ens doni el plus que ens falta".

Amb el salt de diferents jugadors del Juvenil A i Europa B a la primera plantilla escapulada de Tercera Divisió però considerant també la possibilitat que, si acumulen falta de minuts, aquests es puguin aconseguir baixant a l'Europa B algunes setmanes, Vilajoana té clar que "cal treballar amb aquesta situació", però que "cap jugador té el lloc assegurat per l'únic fet de baixar des del Primer Equip. Ho hauran de demostrar com la resta. Això sí, si estan al Primer Equip és perquè tenen un nivell per estar a Tercera. Un dia a la setmana entrenaran amb nosaltres per qüestions d'adaptació i ja ara a la pretemporada estan venint alguns dies a assimilar conceptes de teòrica i sistema. Si no fos així, es trobariem com peix fora de l'aigua quan els hi toqui baixar al B".

Pel que fa als objectius, Vilajoana es considera "molt ambiciós, exigent i competitiu. M'agradaria estar a dalt de tot però la categoria dirà. Nosaltres posarem totes les eines als jugadors i ells hi posaran el talent i la qualitat. Veurem aquestes eines i aquest talent on ens duen o quin nivell final tindrà el grup d'aquesta lliga".

 

acidH TEB SpecialOlympics