Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Vilajoana: "Sóc ambiciós i competitiu i vull estar el més a dalt possible"

Entrevista amb el tècnic de l'Europa B Entrevista amb el tècnic de l'Europa B Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Aquest cap de setmana comença la lliga pel Filial (a casa dissabte a les 19 hores contra la Fundació Grama) i hem parlat amb el seu tècnic.

David Vilajoana suma la que serà la seva quarta temporada al capdavant del segon equip masculí més important de l'entitat, el qual ha fet pujar de Quarta Catalana a l'actual Segona Catalana, on repetirà curs enguany.

Com valores la pretemporada que acabeu de tancar?

De manera positiva. Els jugadors han vingut amb una gran predisposició a aprendre, són nanos joves amb ganes de demostrar la seva vàlua i no és fàcil adaptar-se al nostre sistema de joc i mètode de treball.

Com creus que arriba l'equip al calendari inicial de lliga?

Tot i que és un planter amb 17 noves incorporacions, que la majoria no han jugat junts ni han 'mamat' el sistema a implementar, arribem prou bé. Les ganes i l'actitud adequada han de compensar les lògiques carències d'un equip nou en procés de formació. No hi ha d'haver excuses per demostrar un bon nivell competitiu en la primera jornada. Tot i així, ens enfrontem a la Fundació Grama, un equip fet a cop de talonari per pujar sí o sí a Primera Catalana. Serà, doncs, un partit molt complicat i haurem de fer molt bé les coses per guanyar.


160830 vilajoana S

Quins objectius us marqueu enguany?

Els objectius que ens marquem són estar el més a dalt possible a la classificació. Jo sóc ambiciós i competitiu i crec que les eines que donem als jugadors han de permetre estar lluitant amb els millors. La resta dependrà de la qualitat de l'equip, donat que són els jugadors els que juguen i han de ser conscients que el terreny de joc posa a tothom al seu lloc. Ara bé, els resultats no ho són tot, i el que ara hem d'aconseguir entre tots plegats és que el Primer Equip pugui nodrir-se com més aviat millor de jugadors del Filial, tasca que obliga a fer una feina formativa de primer nivell i a un canvi de mentalitat. Jo sóc dels que penso que la identificació del jugador amb el club és un factor decisiu en l'èxit esportiu.

Intentar evitar la 'muntanya russa' de l'any passat serà el primer fonament?

Bé, més que evitar això, hem d'aconseguir mantenir el nostre màxim nivell competitiu al llarg de tota la temporada. Després, com jo acostumo a dir, en una competició de 34 partits tothom acaba on es mereix, la sort pot alterar el resultat d'un partit però no de 34.

Personalment, quin balanç fas dels teus anys al capdavant del Filial?

El balanç que haig de fer és molt positiu des del punt de vista dels resultats. Vaig agafar l'equip a Quarta Catalana i amb 2 ascensos consecutius vam assolir l'ascens a Segona Catalana amb jugadors tots ells sub'23 i que paguen per jugar. Això no és gens fàcil, per no dir excepcional.

 

acidH TEB SpecialOlympics