Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Un Filial a l'alça

07 Juny 2015 Redacció
El Filial el dia que va celebrar l'ascens de categoria El Filial el dia que va celebrar l'ascens de categoria Arxiu CE Europa (Eva Hernández)

Un dels èxits d'aquesta temporada en clau europeista és l'ascens de l'Europa B a Segona Catalana, obtingut de forma directa com a millor segon de tots els grups de Tercera Catalana, factor que li permet a l'equip dirigit per David Vilajoana estalviar-se la promoció d'ascens entre els segons.

Aquest és el segon ascens consecutiu que viu el Filial de l'Europa. La temporada 2012/2013 es va refundar aquesta secció en la darrera categoria del futbol, disputant una promoció d'ascens on l'equip es va quedar a les portes de pujar. El curs passat l'Europa B va ascendir de Quarta Catalana a Tercera Catalana i enguany, en el seu primer pas per aquesta categoria, l'abandona ràpidament per ascendir a Segona Catalana, només dos nivells per sota del Primer Equip gracienc. Podeu consultar la temporada completa partit a partit del Filial i recordar alguns partits en la següent galeria de fotos, amb algunes imatges inèdites i d'altres amb enfocs poc habituals.

acidH TEB SpecialOlympics