Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Pol Aldabó: "M'encantaria veure jugar el Filial a Primera Catalana"

03 Febrer 2022 Àngel Garreta
Pol Aldabó, un dels 'amos' de la defensa del Filial Pol Aldabó, un dels 'amos' de la defensa del Filial Arxiu CE Europa (Maria Vidal)

L'Europa B arriba al final de la primera volta líder de la competició. En parlem amb un dels seus 'veterans', Pol Aldabó.

El defensa escapulat suma la tercera temporada a les files del Filial gracienc, la setena consecutiva com a jugador del club en diferents equips de base. Hem volgut parlar amb ell de la seva faceta més personal i també del moment dolç pel qual passa l'equip al grup 5 de Segona Catalana. 

Pol, afrontes la tercera temporada com a central del Filial, com t'hi trobes?

Bé, m’hi trobo molt bé. Cada any les sensacions van a millor i, com és la tercera temporada, ja es té tot més per la mà. A més, estic molt content del grup i l’ambient que hem format tant a nivell de jugadors com de cos tècnic, que ho fa tot més fàcil.

Per a qui no et conegui, qui és Pol Aldabó i d'on ve el seu orígen futbolístic? Com arribes al club?

Doncs sóc central esquerrà i vaig començar a jugar a futbol federat d’aleví, amb els amics de l’escola al Racing Sarrià. Després de cinc temporades allà, volia competir més, així que vaig venir a provar a l’Europa al Cadet A,. Des d’aquell any, aquesta és la setena temporada al club.


220203 pol 1
Jugant un partit d'aquesta temporada amb l'Europa B

Sou ara mateix líders de la lliga acabada la 1a volta... 'Aquest any sí'?

Esperem que sí, però encara no hi ha res fet. Que siguem els primers vol dir que estem fent les coses bé i que aquest és el camí a seguir. M’encantaria veure jugar el Filial a Primera Catalana però encara queda molta lliga i serà complicat. L’objectiu de l’equip és clar des de l’inici de temporada i farem tot el possible per a conseguir-ho.

Només 2 derrotes i 10 gols encaixats. És la solidesa la vostra millor garantia en els partits?

Sí, és molt important mantenir la porteria a zero. Penso que la nostra solidesa està en el joc i que els resultats són una consqüència. Aquest bon joc és el que ens ha dut a ser l’equip menys golejat i més golejador de la lliga a la primera volta.

Què els hi expliqueu els de la casa sobre l'Europa als nous fitxatges que arriben a l'equip?

Els hi expliquem que l’Europa és una gran família. Aquí els entrenadors, jugadors, fisios i treballadors del club t’acullen i sempre ens ajudem els uns als altres. Enlloc s’està millor que aquí.


220203 pol 2
Dia del debut en amistós amb el Primer Equip contra el Manresa

El setembre del 2020, contra el Manresa a casa en pretemporada, et vas estrenar en un amistós amb el Primer Equip. Com recordes aquell dia?

Recordo aquell dia perfectament. Estava amb moltes ganes de jugar i d’estrenar-me. Vaig entrar a mitja part i malauradament vam acabar perdent 1-2 a l’últim minut d’un gol de falta. Jugar amb el Primer Equip és quelcom que fantasejava des del primer dia a l’Europa i ara estic entrenant dur cada dia per si tinc l’oportunitat d’ajudar-lo, estar llest sempre que em necesitin.

Quines altres passions tens a banda del futbol? Tens vincles familiars relacionats amb l'esport?

Sí, sempre m’ha agradat fer tot tipus d’esports a banda del futbol. El meu pare ha sigut qui des de ben petit m’ha ensenyat a jugar a tot i avui en dia seguim competint l’un contra l’altre. Últimament no és fàcil trobar temps entre el futbol i la universitat, però si es vol, sempre es pot.

 

acidH TEB SpecialOlympics