Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Derrota en el primer amistós del Filial

20 Agost 2015 Redacció
Una imatge general del partit Una imatge general del partit GDB

Contra el semifinalista de l'Històrics (amb més rodatge a les cames), considerant la seva categoria (una divisió per sobre) i la poca preparació física gracienca amb dos dies únics d'entrenament, el partit es va resoldre prou satisfactòriament (3-1).

Amistós · 19/08/15 · 19:45 hores · Municipal de l'Energia
 
 SANTS 3 - 1 EUROPA


Els primers 25 minuts van ser de clar domini del Sants, més rodat i amb major ritme. Fruit d'aquesta superioritat els locals es van posar 2-0 en tres minuts, del 27 al 30. Semblava que el partit no tindria color però de mica en mica el Filial va anar agafant ritme i posició al camp i, fruit d'un contraatac ben portat per Lozano, la pilota, creuada per aquest, la va rematar Torrentbó a l'escaire per retallar distàncies. Bona jugada entre dos dels davanters que han fet la pretemporada amb el Primer Equip.

A la segona part, canvi de rols, el Filial clar dominador del joc i de les oportunitats, amb tres clares ocasions per part de Blanes -amb un xut que va salvar un defensa sota pals- i Borrull i Ferri amb dos xuts a boca de canó que va treure miraculosament el jove porter del Sants. L'empat no va arribar per mala sort. Tot i així, a les acaballes del partit, ja amb el Filial decidit a la recerca del gol, en un contraatac l'àrbitre xiulava penal a favor de Sants. Una pena màxima transformada per deixar el definitiu 3-1.

La fitxa tècnica

SANTS (equip inicial): Joan, Castillo, Guillem, Fabregat, Crivillés, Gerard Garcia, Cura, Felip, Avilés, Cuadrillero i Sergi Pérez... Van completar la convocatòria: Freixi, Gómez, Aleix, Franco, Sergio Navarro, Gala, Pau, Arbulu i Joaquín.

EUROPA (equip inicial): Òscar, Cuadrado, Mas, Alberto, Fidi, Chispas, Lozano, Camps, Torrentbó, Rodón i Turró... Van completar la convocatòria: Valdés, Blanes, Ricart, Borrull i Guti.

ÀRBITRE: David López Jiménez

GOLS: 1-0 (Crivillés, 27'); 2-0 (Castillo, 30'); 2-1 (Torrentbó, 33'); 3-1 (Marc Franco -p-, 82').

acidH TEB SpecialOlympics