Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

IMPAGABLE MOMENT DE JORDI PUJOL AL NOU SARDENYA

El president va imitar l'estil de Ramallets

En aquesta nova entrega d'imatges històriques, no ens remuntem gaire enrere del passat europeista. Retrocedim només tres anys. Jordi Pujol, expresident de la Generalitat de Catalunya, sempre ha guardat una especial relació amb el CE Europa, equip que anava a veure de petit, més encara que al FC Barcelona. En el partit del Centenari europeista, al descans del duel amb l'Osasuna, Pujol va oferir un moment impagable i irrepetible que només van poder presenciar uns pocs privilegiats a la sala de premsa i, entre els privilegiats, la càmera fotogràfica de ceeuropa.cat.

En el refrigeri de la mitja part del partit del Centenari (Europa-Osasuna, el 5 de juny de 2007), hi van ser presents Antoni Ramallets, exporter format a la pedrera de l'Europa i que va arribar a ser un dels porters més importants de la història del futbol espanyol, i Jordi Pujol, història de la política catalana i president de la Generalitat durant 23 anys. En un moment de l'acte de descans del partit, Pujol, de forma inesperada, va començar a imitar la sortida amb els peus que feia Ramallets en la seva etapa de jugador.

El president (malgrat ser 'ex', els presidents de la Generalitat mai perden aquesta distinció) va comentar-li a Ramallets "recordo perfectament com sorties. Tu anaves a per totes, amb el peu per davant, per fer-te amb la pilota i si un jugador rebia... era el seu problema". En aquell moment i davant les rialles de complicitat de tots els presents, Pujol va imitar l'estil peculiar davant Ramallets, qui no donava crèdit -en positiu- al que estava veient. El president va agafar un camall del pantaló, el va tirar cap enrere amb una mà i va fer una patada a l'estil "gat de Maracaná", sobrenom amb que és conegut Ramallets.

L'acció, històrica dins un dia històric, va deixar bocabadats a convidats VIP i periodistes de premsa escrita. La càmera de ceeuropa.cat va ser l'única privilegiada en agafar les instantànies d'aquesta simpàtica i original escena. Excepcionalment a la secció de fotos històriques, la imatge d'aquest article no serà una foto fixa, sinó una seqüència animada d'aquestes imatges. El moment s'ho val. És impagable.

 

Primera
Jordi Pujol, el dia del Centenari de l'Europa, imitant la forma de sortir de Ramallets.

acidH TEB SpecialOlympics