Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Així és el carnet de soci 2022/2023

05 Juliol 2022
Així és el carnet per aquesta temporada Així és el carnet per aquesta temporada CE Europa

El disseny principal evoca la gran final del 1923. Un cop més, Caixa d'Enginyers patrocina la part posterior del carnet.

El Campionat de Catalunya obtingut per l'Europa el 1923 davant el FC Barcelona i que suposa, fins a la data, el campionat de lliga regular de més alt nivell obtingut mai per l'Europa (no existia la Primera Divisió), és el motiu principal de la part frontal del carnet ara que se'n compliran 100 anys. Amb l'onze de l'Europa de la gran final contra el Barça i de fons una figura difuminada de l'estrella de l'equip i mite de tots els temps, Manuel Cros, es composa la part davantera del carnet que també mostra la copa del títol obtingut.


Amb el suport i la confiança de Caixa d'Enginyers

Al darrere, com els darrers anys, el carnet ve patrocinat per Caixa d'Enginyers, que manté el seu compromís amb l'Europa i tots els seus associats. Caixa d'Enginyers és una entitat que, com l'Europa, també està formada per socis i sòcies. Una entitat cooperativa, compromesa i sostenible. Com resa el lema d'Enginyers a la part posterior del carnet de la propera temporada, 'connectem amb les persones'.

Caixa d'Enginyers ha subscrit el compromís de dur a terme les seves activitats sota principis ètics, de transparència i de bon govern, promovent també iniciatives contra el canvi climàtic.

acidH TEB SpecialOlympics