Un bon triomf per tancar la pretemporada

16 Octubre 2020 Àngel Garreta
Adri Guillen celebra el gol del 2-1 escapulat Adri Guillen celebra el gol del 2-1 escapulat Àngel Garreta

La darrera cita de l'Europa amb la pretemporada va acabar amb un triomf davant un bon Granollers (2-1) en una nit molt freda.

Amistós Pretemporada · 15/10/20 · 21:15 hores · Estadi Nou Sardenya · 200 espectadors

2 - 1 GRANOLLERS

El darrer amistós de preparació de la lliga va resultar molt interessant des del punt de vista futbolístic amb dos grans equips que van demostrar, sobre la gespa, estar ja en 'mode competició' i amb les cames preparades per competir.

Pes inicial del joc de cantó escapulat en l'inici del matx, ràpidament igualat pel Granollers. Al minut 20, primer xut amb clara intenció del partit, obra de David Jiménez, obligant el porter Álvaro a reaccionar de punys. En els següents 10 minuts l'encontre va entrar en un duel d'anada i tornada però on els dos equips no van saber com rematar la passada final.

Al minut 30, en una contra de l'Europa, Miki Poveda va caure a terra amb un rival en el moment de carregar la cama per xutar gairebé a barraca davant el porter. El col·legiat, ben proper a la jugada, va assenyalar penal, un penal que Uri va transformar en l'1-0.

La millor del Granollers al primer temps, una falta bombejada molt tancada que Ñito, de cap, va pentinar amb intenció de buscar el segon pal i agafar Sergio a contrapeu, però la pilota va acabar marxant per línia de fons.

Al sortir de vestidors, inici elèctric de l'Europa. Al primer minut, Córner que va quedar refusat a l'àrea gran i on Miki Poveda va rematar però un rebot va provocar que, entre un defensa i l'europeista Fode, el cuir acabés per no entrar a la porteria. Al minut 51, a tocar del segon gol es va quedar l'Europa en una gran jugada individual de David Jiménez qui, fent una centrada a l'àrea petita, va veure com el porter tallava la passada amb la mà. No obstant, el refús va quedar massa curt i en segona instància Fode, a un pam del porter, va acabar xutant sobre el seu cos.

Especialment al segon temps, tots dos conjunts van oferir un gran nivell de futbol. L'Europa va insistir buscant el segon, com en una centrada de Cano per la dreta que Fode, de cap, va enviar per sobre el travesser. Quan més insistia el conjunt escapulat, una jugada desafortunada va provocar l'empat visitant: en un xut d'Oriol Molins que no semblava tenir més complicació, el porter Dani Pérez no va poder blocar la pilota, aquesta se li va escapar del control i Altimira, atent, es va anticipar fer igualar l'electrònic.

Amb tot, l'Europa va seguir fent el seu partit i a nou minuts de complir-se el temps reglamentari va obtenir el premi desitjat: Ricki Vidal, jugador de l'Europa B que ha completat molts partits de l'actual pretemporada, va agafar una pilota en camp propi i, recorrent a tota velocitat més de 50 metres tot sortejant rivals, va apurar la línia de fons per fer una passada de la mort al segon pal que Adri Guillen, incorporat a l'atac, no va desaprofitar i va enviar al fons de la xarxa.

EUROPA: Sergio, Guti, Àlex Cano, Uri, Prats, Alberto, David Jiménez, Miki Poveda, Fode, Alfons Serra i Sergi Pastells... Han completat la convocatòria i el partit: Dani Pérez, Joan Marc, Adri Guillen, Vilamitjana, Varona, Ricki Vidal, Alon, Pau López i Castell.

GRANOLLERS: Álvaro, Prado, Guillem, Molins, Ñito, Muela, Morales, Rio, Suaibo, Gelmà i Campeny... Han completat la convocatòria i el partit: Ventosa, Eloi, Castillo, Albert, Iker, Erbol, Altimira i Muñi.

ÀRBITRE: Àlex Gómez Meneses (Barcelona), assistit per Óscar Mile Alonso i Enric Montero Casado (del mateix col·legi).

TARGETES: Groga Gelmà (Granollers).

GOLS: 1-0 (Uri -p-, 32'); 1-1 (Altimira, 76'); 2-1 (Adri Guillen, 81').

Vuitè i darrer amistós de la pretemporada 2020.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Briones, Nolla, Èric i Albert Martí (lesió).

Partit disputat en un vespre fred.

Darrer amistós de la pretemporada. Últim partit amb públic jugat a Catalunya abans de l'aplicació de noves restriccions per culpa de la pandèmia Covid-19 (15 dies sense competició de base i categories catalanes i partits de categoria estatal a porta tancada).