agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Els clubs i la FCF posen les primeres bases de la temporada 2020/2021

Imatge d'Àlex Cano en un partit contra el Manresa al Nou Sardenya Imatge d'Àlex Cano en un partit contra el Manresa al Nou Sardenya Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

La temporada 2020-2021 a Tercera Divisió començarà durant la primera meitat d'octubre i la conformaran 22 equips, dividit en dos grups diferents.

Serà aquesta la composició d'una primera fase de la competició que ha començat a ensenyar l'estructura després d'una reunió telemàtica entre els representants de tots els clubs de la categoria amb membres de la Federació Catalana de Futbol.

Ha estat una reunió en què s'ha decidit que l'inici del curs serà el cap de setmana del 3 i el 4 o del 10 i 11 d'octubre, segons ho acordin els clubs. A més, també seran les entitats esportives les que hauran de posar-se d'acord per configurar els dos grups en què es dividiran durant la primera fase, ja sigui per un criteri de proximitat geogràfica o de sorteig aleatori.

Durant la reunió, a més, la FCF ha posat sobre la taula l'aplicació del Pla d'Acció pel Desconfinament Esportiu de Catalunya, avalat per la Generalitat. També s'ha comunicat als clubs que la RFEF està desenvolupant un protocol de seguretat i higiene conjuntament amb el Consejo Superior de Deportes i que condicionarà les bases de la competició. La seva resolució es preveu pública abans d'acabar el mes d'agost

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics