El Sant Ildefons dóna la sorpresa

Els de Cornellà van celebrar un sobtat triomf contra l'Europa Els de Cornellà van celebrar un sobtat triomf contra l'Europa Àngel Garreta

L'Europa va perdre per 3-1 en un amistós jugat ahir al vespre al camp del Sant Ildefons on els locals van sorprendre al segon temps.

Amistós · 24/08/16 · 20 hores · Municipal Sant Ildefons

SANT ILDEFONS
3 - 1 EUROPA

Per agafar més rodatge físic, tàctic i d'acumulació de minuts a les cames d'alguns jugadors, el Primer Equip de l'Europa va jugar ahir un amistós malgrat haver començat la lliga regular.

En l'inici de l'encontre, les bandes, amb Martí i Rubi per una banda i Javi Iglesias i Jordi Cano per l'altra, eren el focus del perill ofensiu escapulat en un camp, no obstant, molt estret. Al quart d'hora, primera gran oportunitat en una obertura de joc de Fran Bea per a Martí. El defensa va centrar al segon pal, on va aparèixer Abel Rita per rematar de cap amb tot a favor, enviant la pilota massa creuada.

Poc després, Jordi Cano va ser objecte d'un clar penal en una internada personal per l'extrem esquerre de l'àrea. El propi jugador va ser l'encarregat de xutar i transformar la pena màxima. Tres minuts després, Dani Márquez, pivot defensiu a prova amb l'equip, va engaltar un xut creuat des de la frontal al qual va respondre el porter local Jose a mà canviada enviant la pilota a córner.

L'Europa dominava amb certa tranquil·litat i era l'amo del 'tempo' del joc, però un golàs va dur les taules al marcador. A la mitja hora justa de joc, David López va arrencar des del perímetre del cercle del mig del camp i, avançant metres, va carregar la cama i va connectar un fot i col·locat xut a mitja alçada que es va colar ajustat al pal dret de la porteria defensada per Boison.

Amb només Boison sota pals i Javi Iglesias al lateral repetint formació sobre la gespa, a la represa hi va haver un inici ofensiu de l'Europa però sense profunditat, generant les aproximacions en faltes directes i córners. Rojas podria haver mogut el marcador pels graciencs, però la seva rematada d'un córner, sol al segon pal, va acabar amb la pilota per sobre el travesser.

Al minut 70, una falta lateral servida al segon pal va ser rematada per Espinosa entre un bosc de cames, fent el 2-1 pel conjunt local. A partir de llavors, el Sant Ildefons va plantejar l'encontre, amb lògica, encara més al contraatac. En un d'aquests, quan l'Europa intentava generar espais per buscar l'empat, Javi va protagonitzar la jugada de la nit al minut 88, rebent pilota al mig del camp, enganxat a la banda, i creant-se ell solet una gran jugada on va marxar per velocitat, arribant a l'àrea va entrar en diagonal, va regatejar qui li va sortir al pas i va acabar transformat, gairebé sobre la botzina, el 3-1, marcador final del partit.

SANT ILDEFONS: Jose, Blai, Garcia, Lucas, Fabra, David López, Cepeda, Ivan, Guillermo, Sergio i Pedro Bilbao... També van jugar: Pulido, Marc, Karim, Maxi, Espinosa, Chillón, Yeray, Javi, Víctor i Alexis.

EUROPA: Boison, Martí, Uri, Denis, Javi Iglesias, Fran Bea, Rubi, Dani, Abel Rita, Campoy i Jordi Cano... També van jugar: Joel, Cano, Rojas, Alberto, Duran, Joel Coch, Gonzalo, Civil i Reverter.

ÀRBITRE: Jesús Martínez Navarro (Baix Llobregat).

TARGETES: Grogues a Lucas, David López i Espinosa (Sant Ildefons) i a Civil i Reverter (Europa).

GOLS: 0-1 (Jordi Cano -p-, 22'); 1-1 (David López, 30'); 2-1 (Espinosa, 70'); 3-1 (Javi, 88').

Amistós de pretemporada amb la lliga regular ja iniciada.

L'Europa ha fet jugar a prova el mig andalús Dani Márquez.

Partit disputat a bona temperatura just a la caiguda del sol.

Encontre amistós jugat entre les jornades 1 i 2 del campionat de lliga de Tercera Divisió per a major rodatge del Primer Equip escapulat. L'Europa va provar el mig Dani Márquez en el seu primer amistós amb l'escapulada. Va tornar a participar a prova Martí Tapia, present tota la pretemporada amb l'equip. Per primera vegada després de la nova tria de capitans, Fran Bea va lluir el braçal d'inici en un partit.