Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

El Filial podria certificar l'ascens aquest cap de setmana segons els resultats

22 Abril 2022 Redacció
Vine aquest diumenge a fer pinya! Vine aquest diumenge a fer pinya! Arxiu CE Europa (Maria Vidal)

L'Europa B podria fer història aquest diumenge a la tarda en funció dels resultats que es donin dissabte al grup 5.

Els escapulats són líders del seu grup de Segona Catalana amb 64 punts, tenint ara mateix 12 de distància respecte el Turó de la Peira (segon) i 14 respecte el Premià (tercer classificat) amb sis partits restants al calendari. Tenint en consideració que els dos primers classificats assoleixen l'ascens directe, el Filial europeista podria deixar tancat el primer objectiu de la temporada.

Dissabte, a les 17 hores, hi ha en joc un Premià-Montcada que determinarà de què serveix el que facin diumenge els de Josep Maria Gené al Nou Sardenya davant el Masnou (16:30 hores). Si dissabte els maresmencs empaten o perden el seu partit, l'Europa haurà de sumar els tres punts a casa per tancar l'ascens de manera matemàtica. Cap altra combinació valdrà per deixar-ho lligat aquest mateix cap de setmana.

Pel que fa al campionat de lliga, i considerant que el Premià no guanya el seu matx, si el Turó de la Peira perd el seu partit davant el Barberà i l'Europa B suma els tres punts, només empatant o perdent per un gol de diferència en la següent jornada contra els verd-i-blancs se certificaria també el títol.

acidH TEB SpecialOlympics