Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Comunicat de la Junta Electoral en referència a les possibles precandidatures a la presidència

23 Març 2023 Redacció
Un model de la butlleta de suport als possibles candidats Un model de la butlleta de suport als possibles candidats CE Europa

La Junta Electoral del CE Europa, encarregada de supervisar el procés d'eleccions, puntualitza diversos aspectes de cara a les precandidatures.

La Junta Electoral, en base a l’article 92.3,b-4 dels Estatus del club, vol posar en coneixement dels possibles candidats/candidates a president/a del club, que poden sol·licitar a aquesta Junta que se'ls facilitin les butlletes oficials de suport a la seva candidatura.

Per tal d'afavorir l'impuls electoral i en base als principis d’igualtat d’oportunitats i de publicitat establerts a l’article 88. 5, a), la Junta Electoral informa que les precandidatures, des d’aquest moment i segons l’article 92.3,b-8 dels Estatuts i amb la més estricta finalitat de recollir els suports dels socis/sòcies, podran fer els actes d’informació, promoció i propaganda adients a tal efecte; comprometent-se les precandidatures a, en aquests actes, no difondre ni donar a conèixer el programa electoral del precandidat/a ni a realitzar accions pròpies de campanya electoral establertes per a més endavant, dins la campanya.

 

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell