Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Projecció internacional de base

09 Abril 2015
El Cadet B va participar al torneig Yellow Cup de Vila-Real El Cadet B va participar al torneig Yellow Cup de Vila-Real Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Un any més, alguns dels equips del Futbol Formatiu de l'Europa van participar en diferents campionats internacionals durant la Setmana Santa. Cal destacar l'Infantil A, que es va proclamar campió del Torneig San Jaime de Lloret de Mar. Per la seva banda, l'Aleví A va arribar als vuitens de Final al Torneig Mare Nostrum de Salou.

El Cadet B i el Benjamí B van participar al Torneig Yellow Cup de Vila-Real i al Sitges Cup respectivament. A part dels tornejos, cal destacar l'amistós que va jugar el Juvenil A al Nou Sardenya, enfront l'Adelaide United d'Austràlia, que es trobava de gira per terres catalanes.

La projecció internacional del nostre futbol de base és cada cop més destacada, com ho demostra el fet que podem veure sovint jugadors de diferents països entrenant amb els nostres equips. Aquesta setmana hi ha dos jugadors d'Atlanta entrenant amb l'Infantil A. Anteriorment han passat pel club jugadors coreans, japonesos i australians.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell