Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Prebenjamins A i B: només saben guanyar

26 Gener 2016 Redacció
Celebració d'un gol del Prebenjamí A aquesta temporada Celebració d'un gol del Prebenjamí A aquesta temporada ARxiu CE Europa (Jordi Batuecas)

Dos equips escapulats sumen ple de triomfs en el que portem de calendari de la temporada 2015/2016, un fet extremadament complicat d'aconseguir. Són els prebenjamins de l'entitat. Tant l'A com el B ho han guanyat tot.

El Prebenjamí A i el Prebenjamí B han disputat 13 partits a les seves lligues (grup 19 i grup 23 de la categoria respectivament). Tots dos han sumat els 39 punts en joc: tretze de tretze en triomfs. Com és obvi, són els líders de la seva lliga, si bé tots dos estan marcats de prop per un rival que també ha guanyat tots menys un, el que lògicament han perdut contra l'Europa. En el cas del Prebenjamí A, té al darrere a tres punts El Santa Eulàlia i pel que fa al Prebenjamí B, li va darrere a la mateixa distància L'Hospitalet.

Espectaculars són també les xifres golejadores: 86 dianes l'equip 'A' i 97 l'equip 'B'. Tots dos equips han encaixat la mateixa xifra de gols en contra, només 9. Aquest cap de setmana hi haurà una nova oportunitat per veure aquests equips triomfants en acció. En el cas del Prebenjamí A, precisament visitarà el terreny de joc del seu perseguidor, el Santa Eulàlia (diumenge a les 10:45 hores). El Prebenjamí B rebrà al Camp de l'Àliga la Montañesa (dissabte, 16 hores). Podeu consultar el cos tècnic i les plantilles dels dos equips en aquest enllaç.


160126 pre 1Els tècnics del Prebenjamí A donant instruccions / Foto: Jordi Batuecas

160126 pre 1
Xerrada tàctica del Prebenjamí B / Foto: Roger Tort

160126 pre 2
Una acció recent del Prebenjamí A contra el Trajana / Foto: Jordi Batuecas

160126 pre 2
Donant-se ànims entre companys al Prebenjamí B / Foto: Roger Tort

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics